Другите за мен

АКО ИМАТЕ НЯКАКВИ ПРОБЛЕМИ,СТРАХОВЕ,КОЛЕБАНИЯ,ЛОШИ СПОМЕНИ ИЛИ ИЗОБЩО НЯКАКВИ НЕГАТИВНИ МИСЛИ И ПРЕЖИВЯВАНИЯ В ЖИВОТА,ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ НИНА СТОЙЧЕВА!ТЯ МНОГО УМЕЛО И ДЕЛИКАТНО МОЖЕ ДА РЕШИ ВАШИТЕ ПРОБЛЕМИ,КАТО ВИ НАКАРА ДА ПОВЯРВАТЕ В СЕБЕ СИ,И ЗАПОЧНЕТЕ ДА МИСЛИТЕ ПОЛОЖИТЕЛНО!ТОВА Е КЛЮЧЪТ ОТ БАРАКАТА ,ЗА ВАШЕТО БЪДЕЩО ЩАСТИЕ,ЗДРАВЕ И УСПЕХИ В ЖИВОТА!ДОВЕРЕТЕ СЕ НА НИНИ СТОЙЧЕВА,НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАТЕ !

internet user
17 март 2011
1 5

Понякога се случва така, че губим почва под краката си, дните започват да ни се струват прекалено дълги, работата прекалено тежка, а сивотата на ежедневието ни смазва. В такъв момент се нуждаем от човек грижовен, внимателен, с опит и знания, да ни подаде ръка. Такъв човек е тя - Нина Стойчева!

internet user
03 февруари 2011
1 5

Моят проблем беше доста неприятен. Изпитвах страх от общуване с непознати хора, нещо което беше проблем и в личен и в професионален план. Благодарение на г-жа Стойчева и нейния невероятен професионализъм и отдаденост аз успях да преодолея този страх. Искренно съм и благодарен и силно я препоръчвам!

internet user
26 януари 2011
1 5

За Нина Човекът е важен, важни са не само позитивните му страни и качества, а и затрудненията и проблемите Му. След консултацията при нея ще се почувствате свежи и отпочинали, готови за нови подвизи в Живота. Мисля, че знам нейната тайна за успеха - всичко, което прави е отражение на Любовта в сърцето й- затова винаги постига каквото иска! Доверете й се и ще усетите какво е действието на Любовта към Човека. Тя прави хората щастливи!

internet user
25 януари 2011
1 5

Много добър психотерапевт, вниква в проблемите на пациентите си и намира най-подходящия път за общуване.Подхожда с много внимателен и в същото време твърд подход към проблемите ви. Ако изпитвате някъкви затруднения в личен или професионален план, обърнете се към Нина Стойчева. Вярвам ,че ще Ви помогне.

internet user
25 януари 2011
1 5

Нина Стойчева е много добър психотерапевт и НЛП специалист. Тя има много мек подход с клиента и в същото време с твърдост и последователност води терапията към ползотворен завършек. Нейната мечта беше да може да помага на своите клиенти бързо и ефективно. Вярвам вече го е постигнала. Ако имате нужда от добър терапевт – обърнете се към нея.

internet user
25 януари 2011
1 5

Ако сте началник, мениджър, собственик на фирма или просто някой, който има проблем с комуникацията и взаимоотнеошенията си с подчинени, близки или бизнес партньори, не се колебайте да потърсите помощта на г-жа Стойчева. След няколко консултации ще установите промяна, като че ли всичко някак по-лесно се случва. Не съм специалист, не знам как го прави, вярно използва и специални термини, макар че се опитва да не го прави. Може да си помислите даже, че нищо ново не ви казва.С една дума ще ви научи да комуникирате ефективно.

internet user
24 януари 2011
1 5

Ползвала съм услугите на г-жа Стойчева за консултиране по семейни проблеми. Срещите ми с нея са винаги изключително ползотворни и приятни. С нейна помощ гледам на света по-позитивно. Тя би могла да бъде полезна на много двойки със семейни проблеми да намерят да начин да общуват по-добре.

internet user
24 януари 2011
1 5